Ook Billy vreest dat Jessie genomineerd wordt en Utopia moet verlaten

Ook Billy vreest dat Jessie genomineerd wordt en Utopia moet verlaten

Billy bespreekt met Boyd dat ze zich zorgen maakt over Jessie. Eerder vanmiddag heeft Ramona Jessie al gewaarschuwd, en nu laat ook Billy weten dat ze bang is dat Jessie veel stemmen gaat krijgen bij de stemronde. En daarom besluit Billy ook het gesprek met Boyd aan te gaan aangezien hij en Boyd goed bevriend zijn. Billy vertelt aan Boyd dat er veel mensen zijn die Jessie’s gedrag niet waarderen. Dit omdat hij regelmatig vervelende opmerkingen maakt. Mensen zijn hem zat voegt ze eraan toe. En hij zal wat meer sympathie moeten kweken. Anders zal hij veel stemmen krijgen van de rest. We moeten zorgen dat hij blijft benadrukt ze. Boyd snapt Billy’s zorgen en reageert dat hij zelf ook helemaal niet wil dat Jessie naar huis moet.  Wat later voegen ook Ramona en Jessie zelf zich bij het gesprek. Jessie zelf denkt dat hij niet zo heel veel stemmen zal ontvangen en lijkt zich weinig zorgen te maken, maar Billy is het daar niet mee eens. Ze denkt dat Jessie zich echt zorgen moet maken. Als hij niets verandert aan zijn houding zet hij zijn verblijf in Utopia op het spel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 16:07

  eerst jessie eruit , dan wordt het rustig en dan billy een goede trap nageven , als jessie weg is , worden boyd en rob ook veel milder , jessie is nog steeds de baas , en boyd en rob zijn ja knikkers , als jessie weg is dan wordt het anders , wordt het gezelliger en hebben de bewoners er veel meer zin in
  eerst jessie eruit trappen en billy als 2de eruit trappen

 2. trudy at 01:50

  Ja jessy gaat eruit met veel stemmen hij mag wel alles zeggen tegen de andere en als hij eens tegen gas krijg dan is hij op zijn op zijn kleine janes getrapt

 3. maria at 12:02

  Karel ben het helemaal met je eens. Had het nooit gedacht te zeggen of te doen,want hij was altijd mijn favoriet.Nu al een tijd niet meer. Zijn houding is regelrecht arrogant te noemen. Ik kijk veel streams en zie en hoor wat voor opmerkingen hij laagdunkend maakt naar mensen toe en vooral de minimalisten.Hij kan het niet over zijn lippen krijgen om sorry te zeggen.Vele mensen denken dat het aan billy ligt hoe hij doet of als hij(zogenaamd) verdrietig is en in de slachtoffer rol gaat. Maar mensen die de streams kijken weten beter. Eerlijk gezegd vind het nog knap dat zij het zolang volhoud.Alhoewel billy ook niet altijd gemakkelijk is. Maar de 3 stemmen kan jessie van mij verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *