Ramona waarschuwt Jessie, hij kan veel stemmen krijgen

Ramona waarschuwt Jessie, hij kan veel stemmen krijgen

Ramona besluit het gesprek met Jessie aan te gaan. Ze wil haar mede bewoner namelijk ergens voor waarschuwen.

Ik wil even met je praten, want je bent mijn mattie begint Ramona het gesprek terwijl ze over het terrein lopen. Op het moment dat jij zo doorgaat ben ik bang dat jij er volgende maand uit ligt gaat ze verder. Want volgens Ramona ziet het er naar uit dat Jessie heel veel stemmen gaat krijgen en dat het zomaar eens zou kunnen dat hij daarom naar huis zal moeten. Ik zeg dit omdat ik je wil waarschuwen. Ik wil niet dat je gaat, en meerder mensen met mij willen dat ook niet. En raad Jessie aan een klein stapje terug te doen, omdat ze bang is dat de nieuwe bewoner hem straks naar huis zal stemmen. Jessie reageert dat hij al een beetje door had dat hij veel stemmen kan verwachten en dat hij goed snapt wat Ramona bedoelt. Dankjewel lieverd zegt hij tegen haar terwijl hij haar een knuffel geeft. Zal Jessie iets met deze waarschuwing doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 19:14

    Is Jessie veel te arrogant voor. Hij kan beslist niet tegen kritiek. Hij ziet niet in dat de personen die het zeggen dat juist voor hem doen. Ze willen hem alleen maar helpen. Maar ook dat staat meneer niet aan.Hij zoekt nooit de fout bij een ander,iedereen moet het maar accepteren wat hij doet of zegt.Ik vind het belachelijk dat hij billy kwalijk neemt dat zij er met boyd over heeft. maar zodra er iets is ,is hij de diegene die direct boyd roept of ramona of rob.Dat mag hij wel ,maar owee als het een ander doet. Nee Jessie je begint steeds minder leuk te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *