Bas gaat zijn caravan verhuren

Bas gaat zijn caravan verhuren

Bas wil wat bijverdienen en hij weet al helemaal hoe hij dat gaat doen. Zo heeft hij besloten vanavond bij Ramona in bed te logeren en zet daarom de caravan te huur. Voor 20 euro per persoon per nacht kunnen de andere bewoners overnachten in de caravan. Om dit aan iedereen kenbaar te maken print Bas een A4’tje uit met daarop de prijs voor de caravan, die hij vervolgens op zijn huisje plakt. Als Bas weer terug de loods in loopt vertelt hij tegen Karin dat hij wel meer enthousiasme had verwacht onder zijn mede bewoners. Karin antwoordt dat ze wel in de caravan zou willen logeren, maar dat ze er nu gewoonweg het geld niet voor heeft. Ik ben maar een minimalist voegt ze eraan toe. Voorlopig heeft Bas nog geen huurder gevonden voor zijn caravan, maar wie weet slaapt vanavond een van de andere bewoners tegen betaling in zijn bed. Of wellicht is het een optie om de caravan te verhuren aan mensen uit de buitenwereld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *