Jessie vindt een overstap van Romy naar de ondernemers een goed plan

Jessie vindt een overstap van Romy naar de ondernemers een goed plan

Romy denkt erover om naar de ondernemers groep over te stappen. Maar ze is er nog altijd niet uit. Daarom besluit ze haar twijfels met Jessie te delen.

Buiten gaat Romy het gesprek met hem aan. Jessie zegt simpelweg dat het goed is om daar over na te denken. Als je dit de beste keuze vindt, moeten ze dat vormgeven. Ik wil alles gedaan en geprobeerd hebben in Utopia reageert Romy. Jessie vindt op zijn beurt dat Romy steeds serieuzer wordt in dingen en denkt dit een goede les is voor haar. Het is een leuke ontwikkeling voor jou en je mag altijd aankloppen met vragen voegt hij eraan toe.Na het gesprek met Jessie loopt Romy naar Ramona. Ramona vraagt zich af of Romy samen met Cemal overstapt, maar Romy wil deze keuze zelf maken. Ze vertelt over haar gesprek met Jessie, die liet weten dat dit voor Romy een goede stok achter de deur is. Nu begint ze best vaak ergens aan, waarna ze het vervolgens links laat liggen. Bij de ondernemers moet ze doorpakken. Ik moet dan iedere dag gaan knallen aldus Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 19:00

    Ik vind het heel raar dat jessie zo reageert. Laatst had hij nog een groot woord over haar maar ook camel. Hij zei nog Romy kun je niet serieus nemen. Die wil fanalen tegelijk. En begint aan iets (net als camel) maar maakt niets af.Jessie zei nog zulke personen kunnen we er niet bij hebben. Waar de andere ondernemers over eens waren.En nu ineens vind hij het goed? Vind juist van hem dit vreemd/ Want als er een over geld heeft dan is het jessie wel. Die jongen begint echt grootheids waanzin te krijgen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *