Romy wil naar de ondernemers omdat ze dan meer geld krijgt

Romy wil naar de ondernemers omdat ze dan meer geld krijgt

Romy twijfelt eraan om over te stappen naar de groep ondernemers. Ze wilde eigenlijk samen met Cemal maar hij zag het idee niet zo zitten. Victoria heeft nu ook gehoord dat Romy mogelijk wil overstappen en besluit het gesprek met haar aan te gaan.

Romy vertelt tegen Victoria dat ze zich geen zorgen moet maken. Ik moet er gewoon nog goed over nadenken. De eerste met wie ik hierover zal praten zijn jij en Bas voegt ze eraan toe. Victoria is nieuwsgierig naar haar motivatie maar heeft al wel een idee. Geld? vraagt ze dan ook. Romy valt even stil, denkt na en geeft toe dat het wel meespeelt. Victoria lijkt niet heel verbaasd. Ik wist dat dat ging gebeuren, de ondernemers kregen gisteren hun uitkering en konden shoppen. En jij niet. Romy knikt. Maar benadrukt dat ze nog niks heeft besloten. Ik vind het allemaal goed meid zolang het jou maar gelukkig maakt antwoordt ze geruststellend. Denk jij dat Romy als nog de overstap zal maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *