Cees pakt zijn spullen, vandaag zal hij Utopia 2 weer verlaten

Cees pakt zijn spullen, vandaag zal hij Utopia 2 weer verlaten

Een nieuwe dag is weer aangebroken en oud Utopia 1 bewoner Cees begint langzaam met het inpakken van zijn spullen. Goedemorgen Shell zegt Cees. De oud bewoner geeft aan dat hij dit voor de laatste keer tegen Shelley kan zeggen. Enthousiast zegt Cees dat hij heb gisterenmiddag nog gedoucht heeft en als hij thuis komt lekker onder de douche kruipt. Shelley verlaat vervolgens de kamer en Cees kleedt zich nog snel om. Hiske komt binnen om nog even te praten met de oud bewoner voor zijn vertrek. Wat zie jij er netjes uit zegt Hiske enthousiast. Lachend laat Cees weten dat hij altijd al een ijdeltuit is geweest. Hiske vraagt aan hem of hij nog een afscheidspraatje gaat houden. Het lijkt Cees leuk om dit nog te doen voor zijn vertrek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *