Wat de bewoners besproken hebben tijdens de vergadering van 15 mei lees je hier

Wat de bewoners besproken hebben tijdens de vergadering van 15 mei lees je hier

De bewoners verzamelen zich buiten voor de vergadering. Binnen de groep worden er ideeën opgedaan voor het Trouble in Paradise festival. De groep wil dat er meerdere mijlpalen zijn voor een bepaald aantal verkochte tickets. Er komt ter sprake dat Maikel het logo van Trouble in Paradise laat tatoeëren op zijn kont als er 1000 tickets worden verkocht. Merel laat weten dat het niet per se een tatoeage hoeft te zijn, maar wel iets waarvan mensen denken, oh, dat moet ik zien. Brandon roept dat Merel kaal moet gaan. Merel kijkt verbaasd en zegt, kaal? Doe even gezond man. Nou, daar ben ik wel voor! Bij elke 100 kaarten gaat er 5 centimeter af roept Jessie verder.

Merel geeft ook aan dat het leuk is om een transparante buis te vullen met zand, zodat men kan zien hoeveel tickets er verkocht zijn. Maar dan zitten we een beetje met rechten. Kopiëren we dan niet het idee dat van Hiske is grapt Jessie. Hiske vindt het goed zolang haar handtekening er maar opkomt. Hierna begint Shelley over het thema van de volgende markt. Ze geeft aan dat de volgende markt op 16 juni tijdens Vaderdag zal zijn. Enthousiast vertelt ze dat western het thema zal gaan zijn. De bedoeling is dat iedereen hier als cowboy verkleed is. Een hoed, cowboylaarzen en een lasso vertelt Shelley. Jessie grapt dat hij zeker een lasso wilt. Ook moet er een rodeo stier komen voor de bewoners en de bezoekers. Iedereen is enthousiast over het instuderen van een line dance choreografie. Adriaan geeft aan dat hij ervoor in is, als alle western kleding leervrij is. Dansen is sowieso leervrij roept Merel op haar beurt. Brandon roept dat hij de dans natuurlijk wel moet leren en iedereen ligt in een deuk.

Hiske laat vervolgens weten dat ze zich zich zorgen maakt de nieuwe stap in Utopia 2. Er moet volgens haar gekeken worden naar de toekomst van Utopia 2. Volgens Hiske moeten mensen ook meer met Utopia doelen bezig zijn in plaats van alleen de individuele doelen. Als voorbeeld noemt ze dat het éénjarig bestaan van Utopia 2 niet alleen betekent dat sommige bewoners er een jaar zijn, maar ook dat Utopia 2 een jaar bestaat. Als je een hart voor Utopia 2 hebt, dan wil je je daar natuurlijk ook voor inzetten gaat ze verder. Jessie en Merel worden hierbij apart aangesproken. Hiske geeft aan dat voor het aankomende evenement, de bewoners niet alleen met scheppen bezig moeten zijn, maar ook met de invulling van het evenement. Dit geldt ook voor de marktcommissie en de tattoo shop. Hiske benadrukt dat de bewoners elkaar ook om hulp moeten vragen. Altijd hulp vragen reageert Gerrit hierop. De vergadering wordt afgesloten door Adriaan. Hij doet dit door alle bewoners complimenten te geven over de afgelopen markt. Dit was mijn mooiste markt tot nu toe eindigt hij trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *