Hiske wil serieus genomen worden en heeft twijfels over de dj ervaringen van Gerrit en Maikel

Hiske wil serieus genomen worden en heeft twijfels over de dj ervaringen van Gerrit en Maikel

Het lijkt erop dat Hiske het vervelend vindt dat zowel Gerrit als Maikel DJ willen zijn op het Trouble in Paradise Festival, terwijl ze het beide nog niet goed kunnen. Zo laat ze doorschemeren in een gesprek met Andrea en Merel. Het valt Hiske op dat er een aantal vrouwelijke bewoners al kunnen draaien maar het niet willen doen op het jubileumfeest. Over de ambities van de twee mannen zegt ze, een droom waarmaken, heb je nog een hele lange tijd de tijd voor. Een feest neerzetten op 1 juni is ook belangrijk benadrukt ze. En wil dan ook graag goede DJ’s op het feest en snapt daarom niet dat de vrouwelijke bewoners die kunnen draaien dit niet doen maar juist de onervaren mannen dit wel doen. We willen serieus genomen worden besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *