Shelley en Mylène doen een tweede challenge om stemmen te verzamelen

Shelley en Mylène doen een tweede challenge om stemmen te verzamelen

Shelley en Mylène gaan de tweede challenge aan om meer stemmen te verzamelen, zodat ze in de top 500 mooiste vrouwen van FHM komen te staan. Als opdracht moeten de twee vrouwen over een boomstam lopen die in het water ligt. Aan de overkant van het water liggen meerdere blokken. Elk blok telt voor een stem. Mylène en Shelley moeten er dus alles aan doen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Brandon instrueert nog de regels aan de dames en dan mogen ze beginnen. Mag ik weer sproeien vraagt Maikel. Mylène geeft aan dat dit veel te glad en gevaarlijk is. Brandon geeft haar gelijk en er wordt vandaag geen gebruik gemaakt van de sproeier. De twee strijdlustige dames staan klaar om van start te gaan. Daarvoor worden ze nog flink aangemoedigd door de andere bewoners . Fanatiek lopen de twee dames over de boomstammen. Mylène valt als eerst in het water en vindt het niet fijn dat de andere bewoners haar zo fanatiek aanmoedigen. Houd je bek, alsjeblieft roept Mylène. Maar we kunnen blijven juichen voor Shell reageert Jessie. Mylène geeft aan dat het niet lukt om over de boomstammen te lopen, omdat ze een jurk aanheeft. Adriaan geeft zijn broekje aan Mylène en ze kan weer verder. Shelley is nog fanatiek bezig om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Het is een spannende wedstrijd, maar na 5 minuten weet Mylène uiteindelijk toch de meeste stemmen te verzamelen, door alle blokken in het broekje van Adriaan te stoppen. Dit is de tweede challenge die is gewonnen door Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *