Shelley is boos om vriendjespolitiek in Utopia 2

Shelley is boos om vriendjespolitiek in Utopia 2

Shelley vertelt aan Andrea dat ze het niet eerlijk vindt dat Gerrit een DJ set van 1500 euro krijgt. Ik vroeg om een stoel, een kappersstoel, van f*cking 30 euro. En daar wordt echt een heel groot punt over gemaakt klaagt ze. Andrea en Shelley vinden dat het hier om vriendjespolitiek gaat dit omdat Jessie over de financiën gaat. Shelley zegt dat ze moeten kijken naar wat geld oplevert. Dat is volgens Shelley de kapperszaak, maar ook de tattoo shop. Wat verdient Ger nu eigenlijk? Hij is nu gestopt met de bakkerij en hij krijgt wel een set van 1500 vraagt Shelley zich verder af. Andrea laat weten dat ze het hier helemaal mee eens is. Shelley vindt het oneerlijk dat ze achter iemand aan moet lopen om dingen voor elkaar te krijgen. Wie de grootste mond heeft, die krijgt het voor elkaar eindigt Andrea. Zijn jullie het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:16

    Gerrit wil alles en maakt niets af.Loopt alleen iedereen op hun fouten te wijzen maar loopt zelf altijd met handen die op vakantie zijn.Hij heeft ook al eens een duur fototoestel gekregen want dat was het kon hij veel mee verdienen.niet dus niks geworden.Hij kost alleen maar geld.

  2. Lisa at 14:37

    Het klopt ook niet.Weet Gerrit wel hoeveel studie nodig is om een goeie DJ te zijn?Volgens mij heeft hij geen talent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *