Jessie en Merel verrassen de bewoners

Jessie en Merel verrassen de bewoners

Het zonnetje schijnt in de mini samenleving en Merel wil de dag nog meer zonneschijn geven. Ze heeft namelijk een verrassing voor de bewoners, maar de bewoners moeten dan wel even bij het atelier verzamelen. De vrouwelijke bewoonster heeft voor het evenement ‘Trouble In Paradise’ namelijk een leuke zangeres geregeld. Terwijl de bewoners bij het atelier zitten, vangen Merel en Jessie de zangeres op. Samen lopen ze beschut naar het atelier. Dames en heren, het gaat gebeuren. De aankondiging van de tweede artiest van ‘Trouble In Paradise. Mag ik een heel groot applaus voor… Julia! zegt Merel.  Vrolijk komt zangeres Julia van Helvoirt achter het atelier vandaan. De bewoners klappen en ze stellen zich voor aan de zangeres. Niet veel later laat Julia haar zangkunsten horen en de bewoners lijken onder de indruk. Ze klappen enthousiast en sommige bewoners zingen vrolijk mee. Het evenement lijkt nu al één groot feest te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *