Shelley wil meer betrokken worden in de organisatie van Trouble in Paradise evenement

Shelley wil meer betrokken worden in de organisatie van Trouble in Paradise evenement

Shelley is druk bezig met dingen regelen voor het evenement Trouble In Paradise. Gerrit komt bij haar zitten en de twee praten over de voorbereidingen. Shelley is het niet helemaal eens met de gang van zaken en ze uit haar frustratie. Vind jij niet dat we er ook meer betrokken bij moeten worden vraagt Shelley. Het is wel een feest van ons allemaal en niet alleen een feest van Jessie en Merel voegt ze eraan toe. Nee klopt antwoordt Gerrit. Daar ben ik het mee eens. Zo komt het nu wel een beetje over. Ik gun iedereen hun succes, maar dit is iets van ons allemaal. Wij zitten hier zelfs langer dan hun en wij mogen zeker ook wel meer leuke dingen doen dan straten en scheppen en alle nare klusjes gaat Shelley verder. Dat klopt reageert Gerrit op zijn beurt. Shelley legt daarna uit dat ze wel wat meer wil gaan organiseren en Gerrit adviseert om het hier zeker met Merel over te hebben. Shelley lijkt dit een goed plan te vinden en ze benadrukt dat ze nu het gevoel heeft dat ze alleen maar de rot klusjes mag doen. Zal ze zich vanaf nu meer gaan bemoeien met de organisatie van evenementen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *