Er heerst onrust rondom het evenement Trouble in Paradise

Er heerst onrust rondom het evenement Trouble in Paradise

Shelley heeft naar Gerrit uitgesproken dat ze het niet eens is met de gang van zaken rond het evenement Trouble In Paradise. Ook Hiske, Franny en Andrea lijken dit gevoel te delen. Nadat ze bij elkaar hebben gezeten, besluiten ze de groep bij elkaar te roepen. Wij willen ook graag wat betekenen voor het feest en we hebben echt het gevoel dat het alleen bij jullie ligt, zegt de vrouwelijke bewoonster. Volgens mij hebben wij heel duidelijk aangegeven: zodra er meer duidelijk is, dan komen we bij elkaar. We zijn er de hele dag mee bezig, maar sommige dingen gaan niet sneller dan dat het gaat, zegt Jessie. Hoe fijn is het als iedereen daar een onderdeel van kan zijn? vraagt Shelley zich af. De bewoners discussiëren verder en Jessie neemt het woord. Hij vindt het nogal raar dat de groep bij elkaar is geroepen, terwijl hij en Merel de hele dag bezig zijn geweest voor het evenement en hebben gezegd dat ze zo snel mogelijk bij de bewoners terug zullen komen, als er meer informatie. Ik vind het nogal wat. Is dit een motie van wantrouwen? Ook Brandon laat van zich horen. Hij snapt niet dat hij bij dit centraal zit, terwijl het erop lijkt dat Shelley en Hiske een meningsverschil lijken te hebben met Jessie en Merel. Wat de f*ck doe ik hier? Jij hebt een probleem met ze, ga naar hen toe, zegt hij tegen Shelley. De bewoners gaan verder met elkaar in discussie. Merel vertelt dat vandaag niemand haar nog hulp heeft aangeboden, maar dat is volgens Hiske niet waar en ze gaat er flink tegenin. Uiteindelijk neemt Franny het woord. Volgens mij gaat het er in Shelley’s geval er meer om dat jullie het bepalen, dan dat we het met de hele groep bepalen. Gerrit vraagt aan Shelley of ze zelf al aan Jessie en Merel om meer informatie heeft gevraagd, maar dit is niet het geval. Hiske haakt hier meteen op in door te zeggen dat het initiatief van twee kanten moet komen. Dit wekt irritatie op bij Jessie, want volgens hem heeft het geen nut om de bewoners constant te vertellen wat ze aan het doen zijn. Ik snap niet dat iedereen het maar oké vindt, zegt Shelley. Wij staan hier met zijn tweeën en de rest houdt zijn mond dicht? Ik verbaas me dat niemand zijn scheur opentrekt, benoemt Hiske. Nu lijkt het alsof wij de boeman zijn. Hiske vertelt dat ze zich niet gesterkt voelt door de groep. Ze merkt dat de groep het wel prima vindt dat Jessie en Merel alles regelen. Of we komen als groep in opstand en we zeggen wat we er daadwerkelijk van vinden, of we gaan hiermee akkoord. Dat is het punt waar ik nu op kom. Merel en Jessie regelen de hele handel. Dat is wat ik merk uit de groep, dat iedereen dat oké vindt. Dus ik haal mijn handen er vanaf, zegt de vrouwelijke bewoonster. Ik ga daar niet mee akkoord, zegt Shelley. Zal de groep in opstand komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *