Gerrit en Maikel staan neus tegen neus

Gerrit en Maikel staan neus tegen neus

Als de gemoederen weer een beetje zijn bedaard in de mini samenleving, roepen Merel en Jessie de groep bij elkaar. De bewoners verzamelen zich bij het atelier, waar Merel en Jessie uitleggen dat er een dj-contest wordt gehouden tussen Gerrit en Maikel. Vijf dagen voor het evenement zal er een onafhankelijke dj langskomen om te gaan kijken of Maikel en/of Gerrit goed genoeg zijn om te gaan draaien op het evenement, zegt de mannelijke bewoner. Of Maikel of Ger, of allebei niet, zegt Merel. We hebben er alle vertrouwen in dat als er goed geoefend wordt, dat het allemaal goed moet komen. Het is wel tijd dat de jongens zich bewijzen. Volgens Jessie krijgen Gerrit en Maikel allebei een bedrag dat ze in overleg uit kunnen geven aan dj-lessen. Jessie roept de dj’s op om een staredown te doen. Gerrit en Maikel zoeken elkaar direct op en de twee bewoners staan neus aan neus. De strijd is aan! Wie zal de dj-contest winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *