Hiske vindt een pakket op een hele rare plaats

Hiske vindt een pakket op een hele rare plaats

Hiske is aan het rommelen in het voorraad hok als ze ineens een pakketje tegenkomt. Ze kijkt een beetje verbaast en besluit dan met het pakketje naar boven te lopen. Jessie, bij het vuil vind ik een heel belangrijk pakketje, begint de vrouwelijke bewoonster. Het blijkt dat het om de pinautomaat gaat en Jessie kan zijn oren niet geloven. Dat meen je niet! antwoordt de mannelijke bewoner vol ongenoegen. Hij was dus al een aantal dagen op een pakketje aan het wachten die eigenlijk stond te verstoffen tussen de rommel. Jessie begrijpt niet hoe het pakketje vanaf de poort helemaal in het voorraad hok terecht kan komen zonder dat iemand er vanaf weet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:31

    Zoek het maar eens goed uit misschien was je het wel zelf omdat niemand het mocht weten.Dit wordt niet geplaatst dat weet ik zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *