Adriaan is in tranen na de ruzie met Gerrit

Adriaan is in tranen na de ruzie met Gerrit

Adriaan en Gerrit hebben eerder neus aan neus gestaan tijdens een flinke ruzie. Gelukkig kan Adriaan even zijn frustratie van zich aftrappen tijdens zijn dagelijkse fietstraining. Afgelopen avond, na het sporten komt hij Gerrit tegen. Ik hoop dat je normaal kan doen binnenkort begint Adriaan het gesprek. Ik heb hier nog niet on-normaal gedaan antwoordt Gerrit. Jij niet vraagt Adriaan, kom op man. De twee discussiëren vervolgens nog even verder en uiteindelijk loopt Adriaan weg.

Daarna uit Adriaan zijn emoties bij Erik en Brandon. Ik probeer het zo goed te doen. Elke dag weer zegt Adriaan. Dat weet ik toch antwoordt Erik. Je bent echt een goed mens verzekert hij. En slaat een arm om Adriaan heen en ook Brandon komt erbij staan om hem te troosten. Even later is Adriaan weer gekalmeerd. Dankjewel jongens zegt hij. Geen probleem. Jij bent mijn maatje reageert Brandon. Jij bent een topper zegt Erik op zijn beurt. Zal Adriaan ook nog met Jessie en Gerrit gaan praten over zijn gevoel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:44

    Waarom die blauwe balk als je de waarheid schrijft.Ga eens op Utopia nieuws lezen maar ja die betalen dus dan mag je meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *