Adriaan is helemaal klaar met Gerrit en heeft een flinke ruzie met hem

Adriaan is helemaal klaar met Gerrit en heeft een flinke ruzie met hem

Jens en Mylène zitten achter de computer als Adriaan boos aan komt lopen. Hij lijkt helemaal klaar te zijn met Gerrit. Ik vind dat zo jammer hè begint Adriaan het gesprek. Ik ben altijd heel positief tegen Gerrit… Hij moet gewoon kappen. Ik ben geen mietje hè! Ik mag hem echt niet benadrukt hij. En maakt vervolgens een vuist alsof hij wil vechten en Jens legt uit dat Gerrit een rol tegenover Adriaan aanneemt. Ze vinden dat Adriaan terecht boos is. Adriaan briest verder en niet veel later stormt hij de silo uit. Op het Utopia 2 terrein komt hij Gerrit tegen en de situatie lijkt te escaleren. Je bent een dj van niks en ik gun jou alles hè zegt Adriaan. Je moet altijd mij hebben. Ik snap dat niet. Ik probeer altijd zo netjes tegen jou te zijn en je moet altijd mij proberen te pakken. Leef en laat leven. Het is zoals het is, Adriaan reageert Gerrit. Wat is er dan? antwoordt Adriaan. Wat is er dan? Ik ben heel erg woest op jou benadrukt hij. Misschien moet je dan even op bed liggen antwoordt Gerrit. Dat is beter voor je. Adriaan ontploft bijna en hij besluit om weg te lopen. Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *