Cees geeft de bewoners een rondleiding over het terrein als generale repetitie

Cees geeft de bewoners een rondleiding over het terrein als generale repetitie

Er staat de bewoners een spannende dag te wachten morgen, want de familie markt vindt dan eindelijk plaats in Utopia 2! De bewoners zijn vandaag al super hard aan het werk geweest en vandaag dient er ook nog iets heel belangrijks voorbereid te worden. Niemand minder dan Cees gaat namelijk een rondleiding geven! Cees roept alle bewoners bij elkaar om een generale repetitie te houden. Hij begint zijn rondleiding bij de caravan en loopt daarna met iedereen achter zich aan een rondje over het terrein. Cees heeft zich van tevoren al goed voorbereidt en hij vertelt allerlei interessante weetjes en feitjes over het terrein en de bewoners. De bewoners hebben veel lol tijdens de rondleiding en ze zijn een beetje giechelig. Toch stellen ze Cees ook een beetje op de proef door af en toe wat lastige vragen te stellen. Gaat de rondleiding een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *