Jessie en Gerrit lijken weinig vertrouwen in Maikel zijn cocktails te hebben

Jessie en Gerrit lijken weinig vertrouwen in Maikel zijn cocktails te hebben

Maikel kwam vorige week Utopia 2 binnen met het doel om aan de slag te gaan met een heuse cocktailbar. Hij heeft zelfs een cursus cocktail shaken gedaan in Thailand. Als Gerrit met Hiske in gesprek gaat, vraagt hij zich af waarom Maikel niet bezig is met de cocktails. Het is allemaal patatjes snijden hier en daar gaat Gerrit verder. Geen cocktailtje hier, cocktailtje daar voegt Hiske eraan toe. En ze vermoedt dat hij nu denkt dat de prioriteiten ergens anders liggen. Er zit niet zoveel in, hè vraagt Gerrit zich op zijn beurt af.

Uiteindelijk gaat Gerrit het gesprek aan met Maikel. Hij heeft besloten om aan zijn mede bewoner te vragen hoe het ervoor staat met de cocktails. Na het gesprek brengt Gerrit direct verslag uit bij Jessie. Nou conclusie, hij heeft geen flauw idee wat hij allemaal besteld heeft begint Gerrit. Geen flauw idee. Hij weet niet hoeveel mensen er cocktails hebben besteld… Als ik zou uitserveren met mijn cocktailbar, dan zou ik dat persoonlijk heel goed willen doen. Dat leeft niet zo heel erg bij hem gaat hij verder. Het is prima antwoordt Jessie. Als het morgen geen succes wordt, dan is het de laatste keer. Ik ben het helemaal zat. Hij zoekt het maar lekker uit benadrukt hij. Volgens Gerrit heeft Maikel maar wat ingrediënten besteld en is het allemaal nattevingerwerk. Je zou denken dat als je een professionele cocktailshaker bent, dat je ongeveer de hoeveelheden weet reageert Jessie. Het is in mijn ogen ook niet allemaal zo ingewikkeld. Hij is de professional. Als hij zegt het komt goed, dan ga ik ervan uit dat het goedkomt. Als het niet goedkomt, dan is het de laatste keer Ger verzekert hij. Zullen de cocktails van Maikel morgen een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *