Franny behaalt haar certificaat en is daar erg blij mee

Franny behaalt haar certificaat en is daar erg blij mee

Franny is vandaag druk bezig geweest met het lakken en het zetten van nagels en het eindresultaat mag er zijn. Instructeurs Natasja en Manon hebben Franny lesgegeven en ze zijn erg blij met de creatie. Natascha laat aan Franny weten dat ze het goed gedaan heeft. Franny is blij om dat te horen en ze begint te klappen. Ondertussen haalt Natasja triomfantelijk een certificaat tevoorschijn en ze tekent hem. Superleuk reageert Franny blij. Dan mag jij ook nog even een krabbeltje zetten reageert Natascha. Trots tekent Franny het certificaat en ze is dolblij. Dankjewel, heel cool benadrukt ze. De dames besluiten om samen nog een polly te maken om het heugelijke moment vast te leggen. Ook de andere bewoners komen Franny feliciteren. Franny weet nu de basis en vanaf nu moet ze blijven oefenen. Ze zal alleen maar beter worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *