Franny werkt hard aan haar doel om nagelstyliste te worden

Franny werkt hard aan haar doel om nagelstyliste te worden

Franny heeft al een aantal keer laten weten graag geld te willen verdienen door als nagelstyliste te werken. Vandaag wordt de eerste stap naar het bereiken van haar doel gezet, want ze krijgt namelijk een cursus gellak aanbrengen. Er komen twee dames langs in Utopia 2 die Franny vandaag gaan helpen. Ze nemen plaats in de silo en Merel mag vandaag model zitten, wat ze helemaal niet erg vindt om te doen. Merel neemt lekker plaats en Franny begint met lakken. Waar Franny in het begin misschien nog een beetje onzeker was, laat Merel weten dat ze superblij is met het eindresultaat. Ook Natasha, die Franny begeleidt is ervan overtuigd dat het helemaal goed komt met Franny als nagelstyliste.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *