Jens ontvangt zijn ouders en broers in Utopia 2

Jens ontvangt zijn ouders en broers in Utopia 2

Vandaag is het zover voor Jens. Het moment waar hij al enige tijd naar uitkijkt. Samen met Mylène staat hij in spanning bij de poort te wachten. De poort gaat open en zijn ouders en broers stappen mini samenleving Utopia 2 in. Zijn moeder rent snel naar Jens toe. Goed je te zien zegt ze blij. Er wordt flink geknuffeld. Ook komen de andere bewoners tevoorschijn om hen te groeten. Er wordt gezellig gekletst bij de poort. Vervolgens neemt Jens zijn familie over het Utopia 2 terrein voor een uitgebreide rondleiding. Zijn dag kan nu al niet meer stuk. Wat gaat er vandaag allemaal nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *