Andrea vindt dat sommige mede bewoners zich meer moeten laten horen

Andrea vindt dat sommige mede bewoners zich meer moeten laten horen

Andrea en Hiske maken zich klaar voor de dag in hun huisje. Vind je dat mensen meer aangepakt moeten worden vraagt Hiske aan haar. Ik vind dat mensen meer hun mond moeten opentrekken geeft Andrea op haar beurt aan. Dylan hoor je nooit, Kaylee hoor je nooit, Franny maakt de notulen maar die hoor je ook nooit voegt  ze eraan toe. En vindt dat mensen moeten zeggen wat ze vinden tijdens een vergadering. Na de vergadering hoor je allemaal gesprekjes maar in de vergadering hoor je dat niet. Dat vind ik jammer benadrukt ze. Hiske vindt dat ze een punt heeft, maar vindt ook dat als je je mening geeft, je al snel de kop ingedrukt wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *