Cees vindt het vreemd dat Jens vandaag bezoek ontvangt

Cees vindt het vreemd dat Jens vandaag bezoek ontvangt

Als Cees en Jessie tegen komt in de silo spreekt hij zijn onvrede uit. Jens ontvangt vandaag, een dag voor de markt, zijn familie in Utopia 2. Hier snapt hij dan weer helemaal niks van. Ik gun het hem uiteraard van harte maar hoe kan hij dat plannen op zo’n dag joh? Er moet nog zoveel gebeuren! gaat Cees verder. Je maakt hier nog gekker mee geeft Jessie aan. Cees probeert het los te laten, maar vindt het maar een vreemde zaak. Zal Jens ondanks zijn familiebezoek zich nog inzetten voor de markt van morgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *