Andrea probeert Gerrit te motiveren rondom het dj’en

Andrea probeert Gerrit te motiveren rondom het dj’en

Andrea en Gerrit zitten afgelopen avond in het atelier wanneer Andrea over de dj kwestie begint. Hoe zit het nou tussen jou en Maikel? Gerrit legt uit dat hij haar nog niet echt heeft gesproken, maar hij het te makkelijk vindt. Ik ben er al een lange periode mee bezig en nu de set komt, wil hij ook ineens profiteren. En voegt eraan toe dat hij dit niet erg vindt maar hij wel vindt dat hij in zijn waarde moet worden gelaten. Andrea knikt en legt uit dat ze met Hiske heeft afgesproken dat ze misschien Gerrit en Jens als huis dj’s kunnen inzetten en andere bewoners als voorprogramma kunnen dienen. Ik vind het bijvoorbeeld ook heel leuk benadrukt ze. Gerrit denkt dat het dan op hetzelfde neerkomt. Ik denk dat het zakelijk gezien beter is om één of twee dj’s te hebben. Andrea begrijpt hem, maar vraagt zich af of Gerrit nu niet meer gemotiveerd is door de kapers op de kust. Ik hoop gewoon echt dat je ervoor gaat en je je zeker niet laat tegenhouden door anderen. Zorg ervoor dat je de beste wordt eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *