De bewoners zetten in de avond de puntjes op de i voor de familiemarkt

De bewoners zetten in de avond de puntjes op de i voor de familiemarkt

De bewoners willen er een spetterende markt van maken en daarom steken ze afgelopen avond nog een keer de handen uit de mouwen. Dylan en Kaylee zijn druk bezig met het schilderen van de bar, terwijl Gerrit zijn nieuwe dj set in elkaar zet. Het is morgen de eerste markt voor nieuweling Maikel en hij lijkt er super veel zin in te hebben. Nadat Kaylee en Dylan klaar zijn met schilderen, uit Maikel zijn enthousiasme. Ik ben benieuwd wat mensen allemaal gaan zeggen begint hij. Het is wel echt leuk antwoordt Dylan. Het zijn wel echt hele leuke mensen die komen. Je bent wel echt gesloopt hoor eind van de dag benadrukt hij. Ik ga vandaag vroeg naar bed reageert Maikel op zijn beurt. Terwijl Dylan en Maikel nog even verder praten over de aankomende markt, bekijken Kaylee en Andrea de cocktailbar. Heel leuk. Mooi gedaan merkt Andrea op. Ik vind hem ook wel vet zegt Kaylee op haar beurt. De bewoners zetten langzaam de puntjes op de i. Zal de Familie markt een groot succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *