X

Hiske vindt een pakket op een hele rare plaats

Hiske is aan het rommelen in het voorraad hok als ze ineens een pakketje tegenkomt. Ze kijkt een beetje verbaast en besluit dan met het pakketje naar boven te lopen. Jessie, bij het vuil vind ik een heel belangrijk pakketje, begint de vrouwelijke bewoonster. Het blijkt dat het om de pinautomaat gaat en Jessie kan zijn oren niet geloven. Dat meen je niet! antwoordt de mannelijke bewoner vol ongenoegen. Hij was dus al een aantal dagen op een pakketje aan het wachten die eigenlijk stond te verstoffen tussen de rommel. Jessie begrijpt niet hoe het pakketje vanaf de poort helemaal in het voorraad hok terecht kan komen zonder dat iemand er vanaf weet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Zoek het maar eens goed uit misschien was je het wel zelf omdat niemand het mocht weten.Dit wordt niet geplaatst dat weet ik zeker.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings