X

Franny en Merel raken niet uitgesproken over hun bedwantsen toestand in hun huisje

Afgelopen avond is rustig verlopen in Utopia 2. Franny en Merel raken niet uitgesproken over hun bedwantsen en vlooien toestand in hun huisje en krijgen spontaan jeuk als ze het erover hebben. De twee besluiten er samen een gezellige avond van te maken en drinken een kopje thee op bed. Jessie, Gerrit en Dylan maken zich ondertussen klaar om naar bed te gaan. Ze staan gezellig met zijn drieën hun tanden te poetsen in het nieuwe sanitairgebouw. Verder is er niet heel veel gebeurd, wat zal deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Makkelijk om de kippen de schuld te geven.Weleens van luchten en schoonmaken gehoord dan alleen je gezicht te plamuren.

  • Misschien gaan ze nu eens het huisje een keertje goed schoonmaken en luchten? Ik heb ze nog nooit zien stofzuigen bijvoorbeeld in het huisje of welk huisje dan ook eigenlijk.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings