Franny en Merel raken niet uitgesproken over hun bedwantsen toestand in hun huisje

Franny en Merel raken niet uitgesproken over hun bedwantsen toestand in hun huisje

Afgelopen avond is rustig verlopen in Utopia 2. Franny en Merel raken niet uitgesproken over hun bedwantsen en vlooien toestand in hun huisje en krijgen spontaan jeuk als ze het erover hebben. De twee besluiten er samen een gezellige avond van te maken en drinken een kopje thee op bed. Jessie, Gerrit en Dylan maken zich ondertussen klaar om naar bed te gaan. Ze staan gezellig met zijn drieën hun tanden te poetsen in het nieuwe sanitairgebouw. Verder is er niet heel veel gebeurd, wat zal deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 22:50

    Misschien gaan ze nu eens het huisje een keertje goed schoonmaken en luchten? Ik heb ze nog nooit zien stofzuigen bijvoorbeeld in het huisje of welk huisje dan ook eigenlijk.

  2. Ria at 10:57

    Makkelijk om de kippen de schuld te geven.Weleens van luchten en schoonmaken gehoord dan alleen je gezicht te plamuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *