Jessie vraagt zich af wat er met Merel aan de hand is

Jessie vraagt zich af wat er met Merel aan de hand is

Merel heeft gister post gekregen. Ze was hier over het algemeen super blij mee, ondanks dat haar moeder ook iets minder positiefs had te vertellen. Desondanks sprak Merel met Jessie af om samen de brieven van het thuisfront te lezen. Toen Jessie gisteren aan Merel vroeg of ze dit nog gingen doen, had hij het gevoel dat hij door haar afgewimpeld werd. Vanochtend besluit hij dit met Jens te bespreken. Ze kijkt me ook amper meer aan, vertelt Jessie een beetje sip. Jens denkt dat ze misschien een wake up call heeft gekregen van haar familie. Ik ben benieuwd of ze binnen 24 uur nog naar me toekomt, eindigt Jessie. Denk jij dat de twee bewoners elkaar vandaag nog opzoeken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bep at 11:03

    Die wake up. Moeten ze zelf zien dan pas werkt het.
    Waarom bemoeit een derde zich mee .familie moet zich er buiten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *