Jessie en Merel gaan het gesprek aan over hun relatie, komen ze eruit?

Jessie en Merel gaan het gesprek aan over hun relatie, komen ze eruit?

Na 24 uur wachten is Merel er klaar voor om het gesprek met Jessie aan te gaan. Hij laat weten dat hij het niet fijn vindt dat ze hem zo lang heeft laten wachten, maar dit lijkt Merel weinig te doen. De twee lopen over het terrein richting Merel haar huisje toe. Het is prima als je de tijd wil om over dingen na te denken, maar de afgelopen 24 uur is het alsof ik niet besta begint Jessie het gesprek. Je loopt gewoon langs me. Ik heb het gevoel dat je dwars door me heen kijkt voegt hij eraan toe. Ja, zo voelde het ook. Dat klopt antwoordt Merel. Ik denk dat het beter is dat je de post uit je huisje pakt. Anders zit ik op het bedwantsen bed gaat Jessie verder. Dan doen we het niet. Ook goed reageert Merel. Hoe bedoel je? vraagt Jessie. Zoals ik het zeg antwoordt Merel.  Je kan de post er toch uitpakken vraagt Jessie door. Ja, maar als ik dat nou niet wil? gaat Merel verder. De twee lijken er niet uit te komen samen. Helaas heeft het gesprek dus nog steeds niet plaatsgevonden. Beiden lijken boos te zijn en nog even tijd nodig te hebben om af te koelen en gaan daarom weer hun eigen weg. Merel loopt snel naar haar huisje toe om de situatie aan Franny uit te leggen. Jessie lijkt ook de behoefte hebben om zijn hart te luchten en doet dit bij Gerrit. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *