Alexandra en Adriaan willen shotjes drinken met de groep

Alexandra en Adriaan willen shotjes drinken met de groep

Adriaan en Alexandra zijn elke ochtend gezond bezig. De twee sporten samen en hopen dat uiteindelijk veel kijkers mee gaan doen. Daarnaast zijn ze ook bezig met het creëren van een gezonde eetstijl. Daarbij horen gembershots en daar doen een aantal andere mede bewoners aan mee. Kauwen, kauwen, kauwen. Je went er op gegeven moment wel aan zegt Alexandra.
Het is goed voor heel veel dingen. Je bloed, ontlasting voegt Adriaan eraan toe. Wat vinden jullie van de gezonde leefstijl van Alexandra en Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *