De ongediertebestrijding komt langs in Utopia 2

De ongediertebestrijding komt langs in Utopia 2

Merel en Franny hebben de afgelopen dagen veel last van jeuk. De twee hebben allerlei bultjes op hun lichaam en willen nu toch graag dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Ze hebben de ongediertebestrijding gebeld en die komen nu het huisje inspecteren en ontsmetten. Er komen twee mannen het Utopia 2 terrein oplopen met een grote gasfles bij zich. Eén van de mannen heeft zelfs een speciaal pak aan met bijpassend masker op. De vrouwen halen hun huisje zo goed als leeg zodat de ongediertebestrijding aan de slag kan. Al snel komen ze tot de conclusie dat ze geen last hebben van vlooien of bedwantsen. Welke beestjes zullen dan de jeuk veroorzaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *