Merel en Jessie hebben ruzie over berichten van het thuisfront, heeft Jessie vervelende dingen gezegd?

Merel en Jessie hebben ruzie over berichten van het thuisfront, heeft Jessie vervelende dingen gezegd?

Eerder heeft Merel een brief ontvangen. Na het lezen van de brief lijkt Merel boos te zijn. Het lijkt er namelijk op dat Jessie nare dingen achter Merel haar rug om zegt. Merel vraagt zich af of dit echt zo is. Waarom ga je zo kinderachtig met de situatie om Merel vraagt Jessie afgelopen avond. Merel antwoordt dat ze in het huisje wilde maar dat Jessie dat niet wilde. Jessie laat weten dat hij het wel prima vindt, als ze zo met hem omgaat. Met jou omgaan reageert Merel. Zullen we mijn post even lezen en kijken wie er hoe met wie omgaat gaat ze verder. Jessie zegt dat hij daar al sinds gisteren op wacht. Ja maar als ik jouw kop even niet uit kan staan, dan heb ik daar geen zin in zegt Merel. Jessie vindt dat Merel dat tegen hem had moeten zeggen, in plaats van hem te negeren. Ik geloof het allemaal wel zegt Jessie. Ja tuurlijk antwoordt Merel. Dan hoef je de waarheid niet onder ogen te zien. En gaat verder met het vouwen van de kleding en Jessie gaat naar beneden. Als Jessie beneden is. bespreekt hij de ruzie met Maikel. Waar ben je aan begonnen, hè Jes? vraagt Maikel. Jessie zegt dat Merel een hele toffe meid kan zijn maar dat hij nu een hele andere kant van haar ziet. Hij benadrukt dat hij dit een hele rare situatie vindt. Jij wordt nu neergezet als de f*cking boeman, terwijl dat helemaal niet het geval is zegt Maikel.

Wat later wil Merel de ruzie graag uitspreken en ze wil dat Jessie haar post leest. Het moet in jouw huisje, het moet gelezen worden… reageert Jessie kwaad. Alles moet hier op jouw manier voegt hij eraan toe. Dat is volgens Merel bij Jessie niet anders. Als je dingen te horen krijgt die jou niet aanstaan, beëindig je meteen het gesprek zegt ze. Ik ben moeilijk in dingen, maar jij net zo goed benadrukt ze. De twee discussiëren nog even verder en Jessie zegt dat hij later nog verder met Merel in gesprek wil. Zal Merel Jessie haar post laten lezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *