Jessie leest samen met Merel de brief van het thuisfront

Jessie leest samen met Merel de brief van het thuisfront

Merel is afgelopen avond bezig achter de computer als Jessie naar haar toekomt. Heb je tijd vraagt Jessie en de twee lopen naar het huisje van Merel. Jessie vraagt zich af of het de bedoeling is dat hij de brief gaat lezen. Geen idee antwoordt Merel. In het huisje aangekomen, gaan Merel en Jessie op bed zitten. Nou, ik ben heel benieuwd hoe jij hierover denkt begint Merel. L*l je überhaupt zoveel achter mijn rug om? Jessie antwoordt vol verbazing dat hij het niet zou weten. En vraagt zich af of hij over haar praat of gesprekken over haar heeft. Merel begint vervolgens met het lezen van de brief. Zo staat er onder andere in de post dat Jessie naar andere vrouwen kijkt tijdens de markt. Wat ben je nou voor waardeloze vent vraagt Merel. Jessie geeft aan dat hij de dames op een normale manier leuk vindt, net als dat Merel deze vrouwen leuk vindt. Ook zegt hij dat ervan houdt om naar mooie vrouwen te kijken maar dat het daarbij blijft. Daarnaast zou Jessie Merel te vol vinden. Jessie zegt dat dit klopt maar dat hij dat ook weleens tegen haar heeft gezegd. En benadrukt dat hij Merel alsnog mooi vindt en dat hij ook naar haar innerlijk kijkt. Merel geeft aan dat Franny tegen haar heeft gezegd dat Jessie niet verliefd is. Dat spreekt Jessie echter tegen. Wat wil je nu precies dat ik ga doen? vraagt Jessie dan. Merel laat weten dat ze opheldering wil. De discussie gaat over en weer maar uiteindelijk geven ze elkaars fouten toe. Het lijkt nog niet helemaal goed tussen de twee en de twee besluiten om hun discussie even te laten rusten. Ze verlaten het huisje en de twee gaan ieder hun eigen weg. Zal het uiteindelijk nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *