Gerrit wil Jessie laten ontspannen en heeft een verrassing geregeld

Gerrit wil Jessie laten ontspannen en heeft een verrassing geregeld

Door de ruzie met Merel lijkt Jessie niet echt lekker in zijn vel te zitten. De dames willen Merel een gezellige avond geven en daarom heeft Gerrit afgelopen avond voor zijn maatje ook een verassing bedacht. Als Jessie beneden in de silo aan het praten is, wordt hij opeens door Gerrit meegenomen richting het atelier. Gerrit vertelt trots dat hij een verrassing heeft geregeld. Als het maar geen massage is zegt Jessie. Daar heb ik echt geen zin in benadrukt hij. Eenmaal bij het atelier aangekomen onthult Gerrit dat Jessie gemasseerd gaat worden door Alexandra. Daar lijkt Jessie echter weinig zin in het hebben. Het heeft echt niets met jou te maken, want ik vind je heel lief, zegt hij tegen Alexandra. Alexandra vindt het helemaal niet erg en de twee geven elkaar een knuffel. In ieder geval, mooi initiatief zegt hij tegen Gerrit. Heel lief van je eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *