Shelley heeft een plan, ze wil een zwembad in Utopia 2

Shelley heeft een plan, ze wil een zwembad in Utopia 2

De weersvoorspellingen voor de aankomende dagen zijn duidelijk, het wordt warm. Shelley heeft afgelopen avond dan ook een plan bedacht. Ze wil namelijk een zwembad in Utopia 2. Nadat ze wat dingen heeft uitgezocht, loopt ze met papieren langs alle bewoners. Ze legt haar mede bewoners twee keuzes voor, namelijk een groot of een klein zwembad. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel zakgeld de bewoner willen betalen. De meningen lijken verdeeld. Ik denk dat we het gewoon helemaal niet moeten doen zegt Alexandra. Volgens haar komt er een hele wachtrij als het zwembad er eenmaal is, wat alleen maar kan leiden tot discussie.Uiteindelijk vindt Shelley toch acht medestanders die willen betalen voor een zwembad. Met de namen loopt ze naar Jessie om te kijken hoe het zit met het zakgeld van haar medestanders. Ik zat zelf ook na te denken over een hitteplan maar ik zag het zelf heel anders voor me zegt hij. Jessie is bang dat door de komst van het zwembad er maar weinig gewerkt gaat worden. Shelley vindt echter dat de harde werkers niet gestraft moeten worden voor de mensen die maar weinig geld voor de bv verdienen. Daar lijkt Jessie het mee eens te zijn. Samen kijken de twee vervolgens op de computer naar de hoeveelheid zakgeld van de bewoners en even later doet Shelley ook nog even een rondje langs de bewoners. Zal het zwembad er komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *