Alexandra en en Andrea storen zich aan de kledingstijl van Mylène

Alexandra en en Andrea storen zich aan de kledingstijl van Mylène

Alexandra snapt niet dat Mylène de hele dag in de kleren van Jens loopt. Ze besluit deze frustraties afgelopen avond eens te bespreken met mede bewoner Andrea. Loop een keer met hakken, ga jezelf opmaken, doe eens mooie kleertjes aan zegt Alexandra geïrriteerd. Ze snapt er echt niks van en ze vindt dat Mylène dat als model niet kan maken. Andrea is het hiermee eens en de twee lijken zich hier beiden aan te storen. Zullen ze Mylène aanspreken op haar kledingkeuze?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *