Mylène is in tranen, ze ontvangt haar familie in Utopia 2

Mylène is in tranen, ze ontvangt haar familie in Utopia 2

Het is vandaag een bijzondere dag voor Mylène. Na lang wachten ontvangt ze vandaag eindelijk haar bezoek. Mylène staat dan ook op tijd, samen met Jens te wachten bij de poort. Wanneer de familie binnenkomt rent Mylène af op haar moeder. De twee omarmen elkaar lang terwijl de tranen vloeien over hun gezicht. De twee zijn duidelijk blij elkaar weer te zien. Ook Jens wordt goed ontvangen door de familie. Wat zullen zij allemaal bespreken met elkaar? Het beloofd in ieder geval een goede dag voor Mylène te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *