Mylène geniet optimaal van haar familie

Mylène geniet optimaal van haar familie

Het familiebezoek van Mylène is in Utopia 2 en ze kan haar geluk niet op. Ze staan nog even te praten bij de poort en enkele bewoners zien dit. Ze stellen zich voor en ook Gerrit komt zich netjes voorstellen. Na de kleine introductie begint Mylène met het geven van een rondleiding en in de silo stellen de andere bewoners zich voor. In de silo zien ze dat Adriaan speciaal een taart voor Mylène haar bezoek heeft gemaakt en ze reageren daar erg enthousiast op. Na de rondleiding verplaatsen ze zich naar buiten en hier babbelen ze gezellig. Mylène vertelt dolblij over alle gebeurtenissen die er tot nu toe zijn gebeurd en ze straalt van geluk. Kortom ze geniet optimaal van deze mooie dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *