Adriaan vertelt aan Merel hoe hij over de situatie met Jessie denkt

Adriaan vertelt aan Merel hoe hij over de situatie met Jessie denkt

Merel en Jessie hebben gisteren natuurlijk een diep gesprek gehad over de post van Merel. Daarin stonden dingen over Jessie, waar Merel niet blij mee was. Vandaag bespreekt Adriaan met Merel hoe hij de situatie ziet. Het enige wat ik kan zeggen over die jongen is dat hij nooit anders heeft gedaan en nooit anders over jou heeft gesproken, dan dat hij altijd gedaan heeft zegt Adriaan. Het enige wat ik nu wel aan hem merk, is dat hij deze situatie niet fijn vindt en wel echt om jou geeft voegt hij eraan toe. Dat vind ik heel lief van je reageert Merel. Weet je wat het is Adje? Ik vind dit ook echt kl*te. Dat komt ook omdat ik weet dat we beide gek op elkaar zijn. En ook omdat ik merk dat hij oprecht is. Hij doet alles voor me en hij is echt heel lief voor me. Natuurlijk is het af en toe wel een rotjongen voegt ze eraan toe. Dat is ieder mens hè? reageert Adriaan. Dat is menselijk, maar in de basis vindt hij jou echt te gek. Merel geeft daarna toe dat ze nu nuchterder naar de situatie kijkt. Adriaan reageert daarop dat iedereen weleens ruzie heeft, maar dat het altijd wel weer goed komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *