Alexandra geeft toe dat ze Adriaan sexy vindt

Alexandra geeft toe dat ze Adriaan sexy vindt

Sinds de binnenkomst van Alexandra is ze dikke maatjes met Adriaan. Toch lijkt het voor sommige bewoners dat de twee soms closer met elkaar omgaan dan gewoon maatjes. Jens, Alexandra en Adriaan zitten gezellig te praten in de silo, als Alexandra opeens een flirterige opmerking maakt. Hij is sexy vandaag hè? Onze Adriaan begint Alexandra. Door die haarband om zijn arm? vraagt Jens. Nou, ik vind hem wel sexy vandaag antwoordt Alexandra. Doe je haar eens los. Maar zijn er ook dagen dat je Adriaan niet sexy vindt? vraagt Jens nieuwsgierig door. Ik vind hem elke dag wel sexy laat Alexandra weten. Dus niet per se vandaag? vraagt Jens. Hij is nu extra sexy geeft Alexandra toe. Zou je op mij kunnen vallen? vraagt Adriaan vervolgens. Ja, ik denk het wel reageert Alexandra op haar beurt. Ook als persoon? vraagt Adriaan. Niet op je karakter geeft Alexandra toe. Dus ik heb gewoon een slecht karakter? gaat Adriaan verder. Je hebt een vermoeiend karakter reageert Alexandra. Adriaan laat weten dat hij alleen zo doet tegen zijn maatjes maar dat hij zich in een relatie wel anders gedraagt. Bloeit er iets op tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *