Shelley heeft een emotioneel gesprek met Hiske over de vriendschap met Franny

Shelley heeft een emotioneel gesprek met Hiske over de vriendschap met Franny

Shelley en Hiske gaan samen lekker in het zonnetje zitten. Hiske wil namelijk graag weten hoe het met de vriendschap tussen Shelley en Franny gaat, omdat Shelley behoorlijk door haar is gekwetst. De twee voeren een heel lang gesprek en het wordt duidelijk dat Shelley nog veel moeite heeft met de situatie. Ik vind Franny niet eerlijk over haar gevoel laat Shelley weten. Hiske begrijpt Shelley maar legt ook uit dat het nooit Franny haar bedoeling is geweest om haar zo te kwetsen. Shelley vertelt verder dat ze wel hoopt dat het weer goed komt tussen haar en Franny, maar dat ze niet meer zo met haar laat omgaan. Hiske lijkt erg met Shelley mee te leven en geeft haar vervolgens een peptalk. En laat weten dat Shelley super goed bezig is en heel goed met de situatie omgaat. Het is een heftig gesprek voor Shelley, want op een gegeven moment wordt ze emotioneel en begint ze te huilen. Kijk hoe sterk je nu als persoon bent. Dit heb je echt aan jezelf te danken, want je doet het nu echt kneitergoed troost Hiske haar. Shelley droogt haar tranen en geeft Hiske een knuffel. Wat zou jij een goede mama zijn complimenteert Shelley haar aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *