De bewoners uit Utopia 2 genieten van het mooie weer en hebben een rustige avond

De bewoners uit Utopia 2 genieten van het mooie weer en hebben een rustige avond

Ondanks dat het een warme dag is, maken sommige bewoners er een productieve avond van. Na het eten gaan Jens, Gerrit en Jessie druk bezig met het scheppen in de tuin. Het plan is namelijk om weer iets nieuws te bouwen. Andrea gaat samen met Dylan en Kaylee de schoonmaakcheck doen in de tattoo shop. Het is vanaf nu namelijk de afspraak dat dit dagelijks gedaan moet worden. Shelley zit in een diep gesprek met Hiske over Gerrit en het gesprek lijkt nog lang te duren. Na de schoonmaakcheck is het tijd om uit te rusten en Maikel, Dylan, Andrea, Kaylee, Brandon en Merel gaan gezellig bij elkaar zitten om te genieten van het weer. Wat zal deze nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *