Alexandra verzint een nieuw product welke ze op de Utopia 2 markt wil verkopen

Alexandra verzint een nieuw product welke ze op de Utopia 2 markt wil verkopen

Het is nog vroeg en veel bewoners slapen en Adriaan en Alexandra zijn samen na het sporten aan het ontbijten. Ze eten een gezonde pizza en Alexandra komt plotseling met een idee. Ze geeft aan dat de pizza’s zo lekker zijn dat ze dit ook op de markt moeten verkopen. Adriaan is enthousiast over het idee en gaat direct naar Jessie toe om het idee te delen. Zal de rest van de groep ook enthousiast zijn over dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *