Adriaan is klaar met de luie mensen

Adriaan is klaar met de luie mensen

Het zonnetje schijnt volop in Utopia 2. Ondanks dat de bewoners genieten van het mooie weer, moet er volgens Adriaan ook gewoon opgeruimd worden. Wanneer hij in de keuken komt, wordt hij geïrriteerd. Ik weet dat het weekend is, maar jullie zijn te beroerd met zijn allen zegt Adriaan in zichzelf terwijl hij de keuken probeert netjes te maken. Ik kan het allemaal weer afwassen en in de vaatwasser stoppen voordat ik kan gaan koken gaat hij verder. Luie mensen bij elkaar eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *