Merel en Hiske denken dat Adriaan en Alexandra een nieuw setje worden

Merel en Hiske denken dat Adriaan en Alexandra een nieuw setje worden

Hiske en Merel liggen lekker in het zonnetje wanneer het gesprek komt op Alexandra en Adriaan. Alexandra en Adriaan lijken om elkaar heen te draaien volgens de andere bewoners. Hiske is benieuwd wat Merel haar mening hierover is. Ik denk dat Adje dat heel graag zou willen geeft Merel aan bij Hiske. Hiske denkt ook dat Adriaan uiteindelijk toe zal geven dat hij Alexandra leuk vindt. Zullen de dames gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *