Adriaan heeft een bodybuilder uitgenodigd voor Alexandra

Adriaan heeft een bodybuilder uitgenodigd voor Alexandra

Alexandra en Shelley hebben gisteren een catwalkshow gegeven aan de andere bewoners. Alexandra is bodybuilster maar ze heeft hier weinig mee gedaan sinds Utopia 2. Adriaan heeft voor zijn mende bewoner Alexandra daarom een bodybuilder uitgenodigd om haar weer wat poses te leren. Wanneer bodybuilder Bibark het terrein op komt lopen, is Alexandra superblij. Leuk dat je er bent zegt Alexandra blij. Wanneer Bibark zijn spullen in de silo heeft gezet, gaat hij aan de slag. Bibark geeft vervolgens tips aan Alexandra hoe ze het beste kan poseren. Zal het haar lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *