Merel weet niet goed wat ze met het gedrag van Jessie moet

Merel weet niet goed wat ze met het gedrag van Jessie moet

Jessie en Merel waren erg close met elkaar. Het leek er zelf even op dat de twee mogelijk een relatie met elkaar zouden krijgen. Nu Merel haar post heeft gekregen, lijkt het ineens klaar te zijn tussen de twee. Merel leest in haar post dat Jessie haar vaak vol noemt en veel over andere vrouwen praat. De twee hebben hierover meerdere gesprekken gehad maar ze leken er niet uit te komen. deze avond zoeken de twee elkaar toch weer op. Merel weet niet zo goed wat ze met de situatie aan moet. Ik heb er niet echt een mening over zegt ze. Jessie probeert uit te legt zijn kant van het verhaal uit en hij geeft aan dat hij eerlijk is over het uiterlijk van Merel. Daarnaast geeft hij toe dat hij ook wel eens praat over andere vrouwen. Ik heb er een hard hoofd in zegt Jessie terwijl hij aangeeft dat hij gewoon zichzelf is. Het enige wat Merel volgens Jessie zou kunnen doen, is haar moeder een brief sturen. Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *