Alexandra krijgt bezoek en een adviesgesprek

Alexandra krijgt bezoek en een adviesgesprek

Alexandra heeft al les gehad in het poseren van een bodybuild wedstrijd maar dat is nog niet alles. Afgelopen avond komt Yordi namelijk het Utopia 2 terrein op gelopen om advies te geven over voedingsschema’s. Wanneer Yordi Utopia 2 binnen stapt, stelt hij zich voor enthousiast voor. De twee gaan samen met Hiske en Brandon op het plateau zitten en dan begint Alexandra uit te leggen. Ze geeft aan dat veel mensen met haar willen sporten en hierbij een voedingsschema willen, maar dat ze niet zo goed weet hoe ze hieraan moet beginnen. Dat kan ik gewoon nog niet legt Alexandra uit. Yordi luistert naar het verhaal van Alexandra en geeft haar daarna advies. Zullen de bewoners met het advies aan de slag gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *